SC ATELIERUL DE BICICLETE SRL este beneficiar de ajutor de minimis in cadrul proiectului "O afacere pentru viitor!", contract de finantare cu ID 105009 încheiat între MFE - AMPOCU/OI POCU responsabil si S.C. GIGA PROD S.R.L. in parteneriat cu Fundatia C.D.I.M.M. Braila, Axa prioritarã 3 "Locuri de muncã pentru toti", Obiectivul specific 3.7.Creșterea ocupãrii prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbanã ; Proiect cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Servicii

imagine
Apeleaza la noi pentru repararea bicicletei tale indiferent de vechimea ei, model sau producator.

Pentru o durata de viata mai mare a bicicletei tale, iti recomandam sa apelezi la un atelier specializat, deoacrece defectiunile minore nerezolvate la timp, pot duce la deteriorarea grava a bicicletei.

Te poti programa pentru reparatie folosind butonul Programari, alegand data ora si tipul de reparatie care ti se potriveste, sau telefonic la numerele de pe site. Reparatia poate dura intre 30 de minute si cateva zile in functie de complexitatea reparatiei. In cazul in care nu putem rezolva problema pe loc, iti luam bicicleta la atelier, iar tu vei fi tinut la curent cu statusul reparatiei.

  

Tarife reparatii atelier mobil

 

Revizie simpla

 

Revizie completa

 

Inspectia generala a bicicletei
Verificarea si strangerea suruburilor
Verificarea si masurarea uzurii transmisiei (lant, pinioane, angrenaj)
Curatarea si gresarea transmisiei (fara demontare)
Verificarea, gresarea si reglarea franelor (include schimbarea cablurilor daca este necesar)
Verificarea, gresarea si reglarea schimbatoarelor (include schimbarea cablurilor daca este necesar)
Verificarea si reglarea presiunii in roti
Verificarea, curatarea si gresarea butucilor
Verificarea, curatarea si gresarea cuvetelor furcii si a butucului pedaliier (cu exceptia monoblocului)
Centrarea rotilor

 

Montare si reglare bicicleta noua 50 lei

Tarifele pentru revizii se stabilesc la atelier in functie de complexitatea operatiilor si dotarile bicicletei

imagine

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 Nu se accepta in service biciclete murdare de noroi, sau se aplica separat tarif pentru curatare. Bicicletele ruginite care necesita timp indelungati de degripare a filetelor si solutii speciale se vor taxa suplimentar.

Pentru alte tarife se aplica tarif orar 80 lei/ora

Tarifele pentru deplasarea la domiciliul clientului sunt 20 de lei/deplasare, suplimentar fata de tarifele de reparatii si sunt valabile pe raza municipiului Buzau. Pentru zona limitrofa tarifele sunt negociabile in functie de distanta fata de oras si complexitatea reparatiei.